Starter worden

Zet een gezonde en gezellige wandelactie in gang!

Starter worden

  1. Vraag een gratis wandelstokje aan.
  2. Schrijf je 06 nummer en je voornaam in de lijst, zodat deelnemers je kunnen bereiken.
  3. Nodig als eerste een buurtgenoot uit voor een wandeling en geef het stokje door. De 8e deelnemer nodigt jou als starter weer uit. 
  4. Maak, bij belangstelling, van deze 8 deelnemers een appgroepje aan.

Heb je vragen? Stel ze gerust.

Contact

De taken van de starter

  • Het wandelstokje – Je kunt het wandelstokje openklappen. In het wandelstokje zit een instructie en een deelnemerslijst! Schrijf je voornaam en je 06 nummer in de lijst, zodat de deelnemers je kunnen bereiken. Het wandelstokje gaat rond langs 8 personen.
  • De wandelestafette – Jij nodigt als eerste een buurtgenoot uit voor een wandeling. Lang, kort, een ommetje met pauze op een bankje, het maakt niet uit! Na de wandeling geef je het wandelstokje door aan jouw wandelpartner, die weer iemand anders uitnodigt, enz. De 8e deelnemer nodigt jou als starter weer uit. Zo wandel ook jij 2x, met twee verschillende wandelgenoten! De estafette is dan compleet! Het stokje is weer bij je terug met de namen van 8 deelnemers.
  • De app-groep – Deelnemers kunnen jou gaandeweg benaderen voor een app-groep. Zodra je aanmeldingen krijgt, maak je de app-groep aan. Als dat klaar is zit jouw taak erop en is iedereen verantwoordelijk voor de goede sfeer in de app. Het is belangrijk dat het vrijblijvend is. Vind je het leuk om een stimulerende rol te vervullen, dan is dat natuurlijk prima! Het is heel erg afhankelijk van de deelnemers, of er een app-groep komt en hoe het uitpakt.

Graag ontvangen we het stokje retour en we zijn benieuwd naar je ervaring!

Reacties zijn gesloten.